Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Novu pobjedu u Ligi Hercegovine ostvarili malonogometaši Čapljine II

Novu pobjedu u Ligi Hercegovine ostvarili malonogometaši Čapljine II

by | 22. kolovoza 2018. 11:01 | Vijesti

Novu pobjedu u Ligi Hercegovine ostvarili su malonogometaši Čapljine II. Prvak čapljinske općine u drugom je kolu nadigrao Dragićinu, prvaka čitlučke općine 4:2, poluvrijeme 2:1. Strijelci za Čapljinu II bili su Luka Putica dva, a Kruno Maslać i Mladenko Džeba po jedan pogodak.

Čapljinci su odlično otvorili utakmicu, poveli su 2:0, a do kraja prvog dijela Dragićina je smanjila na 2:1, a početkom drugog poravnala na 2:2. U tim trenucima izgledalo je da je prvak čitlučke općine bliži pobjedi, međutim Čapljina II se vraća igri s početka utakmice, te s nova dva pogotka rješava pitanje pobjednika, 4:2.

U drugoj utakmici četvrtfinala, Grude Centar – Balinovac Mostar 1:1, na penale 2:4 za Mostarce.

Večeras je druga četvrtfinalna večer s početkom u 20,30 igrat će Meljakuša (Posušje) – Stolac (Stolac), a od 21,30 Jare (Široki Brijeg) – Pregrađe (Ljubuški).

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...