Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Novi termin predstave “Ako sam žena nisam konj”

Novi termin predstave “Ako sam žena nisam konj”

by | 9. svibnja 2023. 14:16 | Aktualno, Vijesti

U ponedjeljak, 15. svibnja u kinu “Mogorjelo” s početkom u 20 sati, bit će prikazana urnebesna komedija “Ako sam žena nisam konj”. Predstava je trebala čapljinskoj publici biti prikazana u petak 05. svibnja, ali je zbog proglašenog dana žalosti u BiH bila odgođena.

Ulaznice po cijeni od 15 KM mogu se kupiti u Gradskoj knjižnici Čapljina svakim radnim danom od 8 do 16 sati te na blagajni kina “Mogorjelo” Čapljina neposredno prije predstave.

Za sve informacije i rezervacije ulaznica nazovite broj telefona; 036/ 806-243

Već kupljene ulaznice vrijede za novi termin. Ukoliko vam planirani termin ne odgovara, povrat novca možete dobiti u Gradskoj knjižnici Čapljina.

 

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...