Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Nogometni klub GOŠK i trener Toni Karačić sporazumno raskinuli ugovor

Nogometni klub GOŠK i trener Toni Karačić sporazumno raskinuli ugovor

by | 12. veljače 2024. 16:33 | Aktualno, Vijesti

Nogometni klub GOŠK i trener Toni Karačić sporazumno su raskinuli ugovor. Kako je ptiopćeno iz Uprave kluba, ova odluka dolazi nakon što su Uprava kluba i trener zajedno ocijenili da je to najbolji korak za budućnost ekipe.
Trener Karačić izrazio je zadovoljstvo što je imao priliku raditi u NK GOŠK-u te je istaknuo čast koju je osjećao obavljajući tu ulogu.
“Bilo mi je iznimno zadovoljstvo i čast raditi u Nogometnom klubu GOŠK. U razgovoru s Upravom kluba zaključili smo da je najbolji potez sporazumni raskid ugovora kako bi ekipa u budućnosti ostvarila željeni rezultat,” izjavio je Karačić.
Uprava kluba zahvalila je treneru Karačiću na profesionalnom i predanom radu te mu poželjela mnogo sreće u nastavku karijere.
Ovaj sporazumni raskid ugovora otvara nove mogućnosti za obje strane. NK GOŠK će sada tražiti novog trenera koji će doprinijeti ostvarenju ciljeva kluba u budućnosti – priopćeno je iz GOŠK-a.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...