Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Gabeljani u Bijeljini: Tradicija na strani Radnika, a “glad” za bodovima krijepi “lavove”

Gabeljani u Bijeljini: Tradicija na strani Radnika, a “glad” za bodovima krijepi “lavove”

by | 31. kolovoza 2018. 16:37 | Vijesti

   Nogometaši GOŠK-a jučer su otputovali put Semberije gdje će u subotu, u Bijeljini, igrati protiv Radnika. Domaćin je veliki dužnik GOŠK-a koji je prošle sezone u međusobnim duelima ostao praznih šaka. Naime, Radnik je najprije slavio u Gabeli 0:1, a zatim još uvjerljivije na svome terenu 1:3. S obzirom da su prvi međusobni premijerligaški susreti ova dva kluba u sezoni 2012/2013, završeni miroljubivo 1:1, odnosno 0:0, Gabeljanima je gostovanje u Bjeljini pravi rezultatski izazov.

   “Kroz cijeli tjedan marljivo smo radili, u svim linijama. Nastojat ćemo zadržati razinu igre u obrani koju smo pokazali u zadnjoj utakmici, ali ćemo i prema naprijed u Bijeljini, pokušati odigrati konkretnije”, kaže trener Dudić, koji o suparniku govori s uvažavanjem:

   “Radnik je dobra i kompaktan ekipe o čemu govori i samo jedan poraz u dosadašnjem toku prvenstva. Dobro igra u polju i teži većem posjedu lopte od protivnika. Ekipa je duže na okupu, tako da se igrači dobro razumiju u igri, a dobro su vođeni od strane kolege Mladena Žižovića,” ističe Duduć koji ponovo ima problema sa sastavom.

   Zbog tri žuta kartona ne može računati na iskusnog Čolića, dok su ozljeđeni Stjepan Vego, Miha Vidmar i Ernest Grvala. Međutim, bod osvojen protiv Širokog Brijega, zbog čega je smijenjen trener Boris Pavić, vratio je samopouzdanje među “lavove”, a hoće li to biti dovoljno nezahvalno je prognozirati. U svakom slučaju Gabeljani su znali iznenaditi i jače suparnike, pa zašto ne i Radnika, misao je s kojom su ulazili u autobus.

   Utakmica Radnik – GOŠK igra se dakle, igra u subotu, 1-og rujna, a počet će u 17 sati.

 

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...