Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GOŠK “otopio” Čelik i ostao u Premier ligi

GOŠK “otopio” Čelik i ostao u Premier ligi

by | 30. travnja 2018. 17:36 | Vijesti

   Pravim podvigom može se smatrati rezultat GOŠK-a iz Gabele u ovogodišnjem nogometnom prvenstvu Bosne i Hercegovine. Gabeljani su tri kola prije kraja osigurali opstanak, dok primjerice klubovi iz velikih gradova Tuzle i Zenice još strahuju, a GOŠK je ispred Borca iz Bajne Luke, grada sa oko 200.000 stanovnika.

   Za taj slobodno se može reći povijesni uspjeh premijerligaša iz Gabele, zaslužni su entuzijasti iz uprave, stručni stožer, te igrači.

   U Ligi za opstanak, poslije sedmog kola GOŠK je drugi s 36 bodova, vodi Mladost koja ima 39, a iza GOŠK-a su banjalučki Borac na trećem mjestu s 35, četvrta tuzlanska Sloboda 33, peti zenički Čelik 25, te šesti Vitez s 9 bodova.

…………………………….

   Derbi trećeg kola boćarskog prvenstva Grude – Čapljina, završen je neodlučno 12:12. Utakmica u boćarskoj dvorani u Grudama bila je uzbudljiva i neizvjesna, a konačnim ishodom mogu biti zadovoljne obje momčadi. Druga utakmica trećeg kola A skupine, Bura – Dračevo, igra se u ponedjeljak, u Posušju. U ovoj skupini vodi Čapljina s 5 bodova.

   B skupina treće kolo, u prologu kod Ljubuškog, Rastok – Ante Rozić 8:16, a u Širokom Brijegu, Široki – Neum 16:8, slobodan Napredak Willa. U B skupini poslije tri kola, vodi Široki s 4 boda, koliko ima i mostarski Ante Rozić na drugom mjestu.

…………………………………………………….

   U Tasovčićima 1-og svibnja, započinje teniski “Ardea Cup”, jedan od turnira iz Hercegovina tura. Kako smo doznali od Maria Repara, jednog od sudionika, prijavljeno je preko trideset natjecatelja iz Hercegovine i Dalmacije. Konkurencija će biti iznimno jaka, a pobjednički trofej brani Kristijan Vujnović iz Čapljine.

………………………………………..

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...