Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GOŠK “otopio” Čelik i ostao u Premier ligi

GOŠK “otopio” Čelik i ostao u Premier ligi

by | 30. travnja 2018. 17:36 | Vijesti

   Pravim podvigom može se smatrati rezultat GOŠK-a iz Gabele u ovogodišnjem nogometnom prvenstvu Bosne i Hercegovine. Gabeljani su tri kola prije kraja osigurali opstanak, dok primjerice klubovi iz velikih gradova Tuzle i Zenice još strahuju, a GOŠK je ispred Borca iz Bajne Luke, grada sa oko 200.000 stanovnika.

   Za taj slobodno se može reći povijesni uspjeh premijerligaša iz Gabele, zaslužni su entuzijasti iz uprave, stručni stožer, te igrači.

   U Ligi za opstanak, poslije sedmog kola GOŠK je drugi s 36 bodova, vodi Mladost koja ima 39, a iza GOŠK-a su banjalučki Borac na trećem mjestu s 35, četvrta tuzlanska Sloboda 33, peti zenički Čelik 25, te šesti Vitez s 9 bodova.

…………………………….

   Derbi trećeg kola boćarskog prvenstva Grude – Čapljina, završen je neodlučno 12:12. Utakmica u boćarskoj dvorani u Grudama bila je uzbudljiva i neizvjesna, a konačnim ishodom mogu biti zadovoljne obje momčadi. Druga utakmica trećeg kola A skupine, Bura – Dračevo, igra se u ponedjeljak, u Posušju. U ovoj skupini vodi Čapljina s 5 bodova.

   B skupina treće kolo, u prologu kod Ljubuškog, Rastok – Ante Rozić 8:16, a u Širokom Brijegu, Široki – Neum 16:8, slobodan Napredak Willa. U B skupini poslije tri kola, vodi Široki s 4 boda, koliko ima i mostarski Ante Rozić na drugom mjestu.

…………………………………………………….

   U Tasovčićima 1-og svibnja, započinje teniski “Ardea Cup”, jedan od turnira iz Hercegovina tura. Kako smo doznali od Maria Repara, jednog od sudionika, prijavljeno je preko trideset natjecatelja iz Hercegovine i Dalmacije. Konkurencija će biti iznimno jaka, a pobjednički trofej brani Kristijan Vujnović iz Čapljine.

………………………………………..

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...