Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljina i GOŠK u prvenstvenim nastupima traže sretnu ‘zvijezdu’

Čapljina i GOŠK u prvenstvenim nastupima traže sretnu ‘zvijezdu’

by | 10. svibnja 2019. 15:52 | Vijesti

   U 26-om kolu Prve nogometne lige Federacije BiH, Čapljina protiv Zvijezde iz Gradačca, igra vjerojatno presudnu utakmicu za opstanak u ligi. Poraz Čapljini koja je trenutačno 13-ta s 30 bodova četiri kola prije kraja dodatno bi pogoršao pozicije, a ni neodlučno protiv jake Zvijezde ne bi im značilo puno. Utakmica, Čapljina – Zvijezda, na stadionu Bjelave, igrat će se u subotu s početkom u 17 sati. Ostali parovi, Velež – Orašje, Rudar – Vitez, Slaven – Igman, Jedinstvo – Olimpik, Bosna – Metalleghe, Bratstvo – Novi Travnik i TOŠK – Goražde.

…………………………………………

   Sve utakmice 31-og kola Premijer nogometne lige BiH, igraju se u subotu i počet će istodobno, u 17 sati. GOŠK gostuje kod Zvijezde u Ugljeviku, domaćima pobjeda osigurava opstanak, dok je već otpisanim Gabeljanima utakmica prilika za popravljanje dojma.

   U ostalim susretima igrat će, u Zenici: Čeliki – Zrinjski, zatim u Doboju kod Kaknja, Mladost – Široki Brijeg, u Banovićima: Tuzla City – Sarajevo, u Tuzli: Sloboda – Krupa, te u Bijeljini: Radnik Željezničar. Još jednom ističemo da će se sve utakmice igrati u subotu s početkom u 17 sati.

………………………………………..

 

Propustili ste? Poslušajte!