Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

NK Neretva Čeljevo pobjedio NK Cim u prvenstvenoj utakmici humanitarnog karaktera

NK Neretva Čeljevo pobjedio NK Cim u prvenstvenoj utakmici humanitarnog karaktera

by | 20. travnja 2024. 19:21 | Aktualno, Vijesti

U 13. kolu Županijske lige HNŽ  na Mićinom odboju, Neretva Čeljevo 2020 uvjerljivo je pobjedila NK Cim rezultatom 6:0 Pogotke za domaću ekipu postigli su Kalfić 3 pogotka, Stanković 2 i Krešić 1.

U sljedećem kolu, NK Neretva Čeljevo gostuje u Blagaju.

Važno je spomenuti da je nogometni klub Neretva Čeljevo 2020  u sklopu ove prvenstvene utakmice organizirao i humanitarnu akciju:

“Humanitarna akcija je organizirana za našeg sugrađanina koji je teško bolestan. Moram naglasiti da su se domaći igrači, pa i neki drugi koji igraju za Čeljevo odrekli svojih dnevnica koje primaju i dali u prilog kao i cijela uprava Neretve Čeljevo.” – kazao je Staniša Karačić, predsjednik kluba Neretva Čeljevo.

Na pitanje jesu li zadovoljni odazivom predsjednik kluba Karačić je istaknuo kako je odaziv super, ali i da su svjesni kako su već krenule pričesti, krizme i svatovi, te da oni koji su možda htjeli biti tu, nisu mogli.

Također, najavio je i novu humanitarnu akciju: ” Sljedeću domaću utakmicu ćemo organizirati još jednu humanitarnu akciju za još jednu oboljelu osobu iz našeg sela, tako da Čeljevo uvijek pokazuje koliko je nesebično i koliko daje i pomaže svim ljudima, pa i bolesnima i zdravima koliko je to potrebno” – zaključio je Karačić.

tekst/foto: Tihana Đevenica

 

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...