Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

“Sveci” propustili priliku protiv trofejnih Gruda, a Dračevo zaustavila kiša

“Sveci” propustili priliku protiv trofejnih Gruda, a Dračevo zaustavila kiša

by | 14. listopada 2021. 16:29 | Vijesti

    Nisu Grude što su nekada bile, međutim naš najtrofejniji klub još uvijek se smatra favoritom protiv klubova bez trofeja, a upravo je takva bila ekipa Svetog Stipana iz Gorice kraj Gruda. Utakmica je završena podjelom bodova, pri čemu za drugim bodom prije mogu žaliti „sveci” nego Gruđani. Naime, pri rezultatu 10:10 ostali su na terenu parovi Josip Glavaš i Goran Boban članovi Gruda, te kombinacija „svetaca” Damir Galić i Tihomir Grizelj. Pri rezultatu 7:6 za kombinaciju Gruda, Goričani su imali pet boća, međutim u toj dobitnoj kombinaciji iskoristili su samo jednu poravnali na 7:7 i tako ostali bez drugog boda kojeg im je protivnik ponudio.

   Počelo je izjednačeno, prva tura završena je neriješeno 4:4, neriješeno je bilo i u pojedincu 2:2. Prvo je Dražen Glavaš uvjerljivo dobio Tihomira Glavaša 13:1, dok je sve bolji Filip Divić savladao iskusnog bivšeg reprezentativca Damira Brzicu 13:3. Gosti su zatim dobili i disciplinu par Damir Galić i Veselko Biško nadigrali su Slobodana Miloša i Gorana Bobana 13:3, dok je domaća trojka u sastavu Bošnjak/Ćorluka/Zucić bila bolja od gostujuće kombinacije Galića – Jakova, Franje i Zdenka 13:7. U drugoj turi domaćini su napravili prednost 4:2, odnosno 8:6. Grude su dobile štafetu Dražen Glavaš/Mladen Ćorluka s 32:27, nadigrali su gostujuću kombinaciju Jakov Galić/Filip Divić, te brzinca Josip Glavaš je bio precizniji od Jakova Galića 25:23. Dva boda za „svece” izborio je Veselko Biško protiv Brzice u preciznom izbijanju. I najzad u trećoj turi uz stresnu zadnju partiju, gosti su dobili partiju u pojedincu Frano Galić i drugi par Vjećeslav Kapural/Filip Divić i tako poravnali dok je za domaće bodove osvojila kombinacija Stjepan Miloš/Damir Brzica.

   Rezultati petog kola Prve boćarske lige A skupina, Grude: Grude – Sveti Stipan 11:11, Dračevo: Dračevo – Neum, odloženo zbog kiše, slobodna je bila Napredak Willa. Utakmica, Dračevo – Neum igrat će se u nedjelju, 17-og listopada.

   Trenutačni poredak, 1. Neum 6(3), 2. Grude 5, 3. Napredak Willa 4, 4. Sveti Stipan 3, 5. Dračevo 0 bodova.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...