Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Otpali Počitelj/Hotanj i Gabela Polje, drugi krug u nedjelju, otvaraju Čapljina 1 – Doljani

Otpali Počitelj/Hotanj i Gabela Polje, drugi krug u nedjelju, otvaraju Čapljina 1 – Doljani

by | 3. kolovoza 2018. 17:41 | Vijesti

   Nije se to očekivalo uoči početka natjecanja, međutim nakon devet dana prvog kruga Lige mjesnih zajednica iz daljeg natjecanja otpali su Počitelj/Hotanj i nekadašnji prvak Gabela Polje. Počitelj/Hotanj uz 0 bodova ima negativnu razliku pogodaka 1:7, dok je Gabela Polje prvi krug završilo bez bodova i razlikom 2:8. Još dvije ekipe – Višići i Struge/Gorica završile su prvi krug bez bodova, ali s nešto manje negativnom razlikom pogodaka, Višići 3:7, a Struge/Gorica 4:8. Uglavnom, za prolaz u drugu krug gdje se našlo 16 od 18 momčadi koje su počele natjecanje, trebala je maksimalna ozbiljnost od prvog kola ili, pak, doza sreće.

   Devete turnirske večeri odigrane su dvije zanimljive seniorske utakmice, iz trećeg kola. Nakon prve Domanovići – Struge/Gorica 4:1 (1:1), zadovoljne su bile obje strane, Domanovići jer su osigurali prolaz, a Struge/Gorica, spasili se od ispadanja. Strijelci, Mirza Elezović dva, Sead Torlo i Mirza Delić po jedan za Domanoviće, dok je za Struge/Goricu važan pogodak postigao Ermin Krvavac. U trećem kolu slobodan je bio Trebižat.

   Konačni poredak, 1. Trebižat 4, 2. Domanovići 4, 3. Struge/Gorica 0 bodova.

   U susretu trećeg kola F skupine utakmica Prćavci/Zvirovići – Opličići 5:7 (2:5), odlučivala je o prvom mjestu. Bolje su se snašli Opličići koji su u prvom dijelu obavili dobar dio posla. Strijelci, Sanjin Šuta tri, Anis Đulić dva, a Smajo Šuta i Armin Razić po jedan za pobjednike, dok su za udružene Zviroviće/Prćavce pogađali Nikola Brajković tri puta, a Jure Brajković i Josip Šimović, po jednom.

   Konačni poredak, 1. Opličići 6, 2. Zvirovići/Prćavci 3, 3. Gabela Polje 0 bodova.

   U Ligi kadeta igralo se treće kolo D skupine, rezultati Doljani – Gnjilišta 0:2, strijelci Filip Valjan i Marin Rajič, Čeljevo – Dretelj 4:0, strijelci Leonardo Krndelj dva, a Željko Žobrak i Ivano Markota po jedan pogodak.

   Konačni poredak u D skupini, 1. Čeljevo 9, 2. Gnjilišta 6, 3. Dretelj 3, 4. Doljani 0 bodova.

   Prema tome iz D skupine, za drugi krug su se plasirali Čeljevo i Gnjilišta. Inače, poslije prvog kruga Čeljevo je najuvjerljivije uz maksimalni učinak ima i impresivnu gol razliku 17:0, a kuriozitet je da su se Gnjilišta poslije rekordnog poraza 0:7, od Čeljeva, u prvom kolu uspjela oporaviti i proći u drugi krug.

   Liga se nastavlja u nedjelju 5-og kolovoza, utakmicama četvrtfinala kadeta i osmine finala za seniore. Drugi krug će otvoriti utakmica kadeta Čeljevo-Dračevo u 20,15 sati, potom od 21 sat slijedi prva utakmica seniorskog programa, a sastati će se Čapljina 1 i Doljani, dok će od 22 sata igrati Čeljevo protiv Opličića.

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...