Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Neretva Čeljevo visokim rezultatom 7:0 svladala ekipu Sport talenta

Neretva Čeljevo visokim rezultatom 7:0 svladala ekipu Sport talenta

by | 15. svibnja 2024. 20:22 | Aktualno, Vijesti

NK Neretva Čeljevo 2020 visokim rezultatom 7:0 svladala je ekipu Sport talenta u zaostaloj utakmici drugog kola Županijske lige HNŽ-a.
Neretva Čeljevo u proljetnom dijelu prvenstva ima 6 pobjeda i samo jedan remi i to u prošlom kolu protiv ovogodišnjeg prvaka, što znači da je najbolja je ekipa drugog dijela sezone Županijske lige HNŽ-a.

Golove za Čeljevo dali su:
Kalfić Jakov 11′, 48′, 77′
Kožulj Danijel 14′ (AG)
Žobrak Željko 38′
Stanković Domagoj 54′, 71′

Sljedeću utakmicu (16. kolo Županijske lige) nogometaši Neretve Čeljevo igraju u gostima protiv NK Mostar. Utakmica će se igrati na Sportskom centru Circle – international u Međugorju, u nedjelju, 19. svibnja s početkom u 14 sati.

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...