Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Nema zainteresiranih za hotel Mogorjelo, propala prva javna prodaja na Općinskom sudu

Nema zainteresiranih za hotel Mogorjelo, propala prva javna prodaja na Općinskom sudu

by | 23. listopada 2017. 14:08 | Vijesti

Na prvoj javnoj prodaji hotela Mogorjelo na Općinskom sudu u Čapljini nije bilo zainteresiranih kupaca, pa je sud odredio sljedeću aukciju za četvrtak 23. studenog u 11 sati.

Predstavnici hotela izrazili su namjeru za izvan sudskom nagodbom, tražili su od suda odgodu od 3 do 4 mjeseca kako bi se van-sudski dogovorili s Hetom oko otkupa, međutim predstavnik Hete nije pristao pa je sud odredio mjesec dana do sljedeće Javne prodaje. Inače hotel Mogorjelo je na sudu završio zbog duga od preko 10 milijuna KM Hipo-Alpe -Leasingu.
Jedna od najatraktivnijih čapljinskih nekretnina, hotel Mogorjelo, procijenjen je na 4.075.600,37 KM, a prema zakonu na prvom javnom nadmetanju mogao se kupiti za polovinu od procijenjene vrijednosti. Na drugoj aukciji hotel će se moći kupiti za 1/3 procijenjene vrijednosti, dakle za oko 1,36 milijuna KM.
Hotel Mogorjelo izgrađen je 2007. godine ima četiri zvjezdice, površine je 2.317 metara četvornih raspoređenih na šest etaža, ima 38 soba, 3 apartmana,  dvije konferencijske sale, restoran i café bar s atraktivnom terasom na obali Neretve.

Propustili ste? Poslušajte!