Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Stanko Mršić, trener GOŠK-a: „Drago bi mi bilo da pobjedi nogomet, makar na jednoj utakmici”

Stanko Mršić, trener GOŠK-a: „Drago bi mi bilo da pobjedi nogomet, makar na jednoj utakmici”

by | 17. svibnja 2019. 16:33 | Vijesti

   Nema napetosti u Gabeli uoči derbija začelja u Krupi na Vrbasu, ali ponovno ima problema s igračkim kadrom.

   „Zbog tri žuta kartona u Gabeli ostaju Hasanhodžić i Gržan koji je isključen u Ugljeviku, zašto, nikome nije bilo jasno. Na ozljede se žale Ereiz, Vukoja i Knežević, dok je Nikić, kao što je poznato, teže ozlijeđen. Iako su igrači već pomalo psihički na odmoru, igrat ćemo što bolje možemo. Odigrat ćemo za dojam”, kaže trener Gabeljana Stanko Mršić, te ističe:

   „Bilo bi mi drago da pobjedi nogomet, makar na jednoj utakmici!”

   Prema tome, kao i u Ugljeviku, Gabeljani će i na utakmicu protiv Krupe putovati bez dvojice standardnih, a po svemu sudeći većina rovitih igrača će utakmicu početi s klupe, pa ući ako zatreba.

   Uoči puta u Bosansku Krajinu, lijepu vijest doznali smo od Andrije Jurkovića direktora GOŠK-a da je Toni Nikić, mladi stoper Gabeljana, jučer iz bolnice pušten na kućno liječenje. Podsjećamo, Nikić je teže ozlijeđen u sudaru s igračem Zvijezde Markom Brkićem. Trener Gabeljana Mršić ističe da to nije bio baš klasični sudar glavama, nego start laktom i glavom nakon kojega je Nikić završio u bolnici, kao i Brkić koji je prošao bez žutog kartona.

Utakmica Krupa – GOŠK, kao i ostali susreti 32-og kola, počet će u 17 sati.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...