Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Radovi: Komunalci zabavljeni „plućima” fontane

Radovi: Komunalci zabavljeni „plućima” fontane

by | 12. svibnja 2020. 15:28 | Vijesti

   Nekolicinu radnika Javnog komunalnog poduzeća „Čapljina” zatekli smo pri čišćenju fontane na Trgu slobode. Ispumpavali su vodu, provjeravali rasprskivače i cijevi s ciljem da fontanu ponovo vrate u punu funkciju.

   „Problem je kamenac, godinama se kupi i taloži. Pokušavamo ga odstraniti iz cijevi, za sada ispiranjem, a ako ne bude išlo, morat ćemo prokopavati”, rekoše nam poslom zauzeti komunalci.

   Uglavnom, poslije svojevrsnog čišćenja „pluća”, fontana će uskoro ponovo biti u funkciji, na radost šetača, a posebice djece.

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...