Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Izvršni odbor NS Federacije zaključio prvenstvo, GOŠK četvrti, Čapljina peta

Izvršni odbor NS Federacije zaključio prvenstvo, GOŠK četvrti, Čapljina peta

by | 26. svibnja 2020. 16:09 | Vijesti

   Natjecateljska sezona 2019/2020 Prve lige Federacije završena je prema zatečenom stanju u trenutku prekida. Odluku o tome donio je Izvršni odbor Nogometnog saveza Federacije BiH. Podsjećamo, najjači rang u Federaciji BiH, prekinut je zbog pandemije korona virusa početkom ožujka, poslije kompletiranja 16-og kola, odnosno prvog kola proljetnog dijela sezone.

   Odluka o promociji u premijer ligu i ispadanju u Druge lige Federacije, još nije donesena, jer se čekaju odluke s razine Nogometnog saveza BiH o Premijer ligi. Nakon toga će uslijediti novi sastanci federalnog saveza, vezano za broj klubova koji ispadaju i ulaze u Prvu ligu.

   U trenutku prekida vodeći je bio sarajevski Olimpik s 37 bodova, GOŠK iz Gabele bio je četvrti, a Čapljina peta. Dakle, u prema trenutačnom stanju u Premijer ligu plasirao bi se3 Olimpik, dok su u zoni ispadanja – Orašje, Jedinstvo, Slaven i Radnik.

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...