Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Objavljen natječaj za dodjelu stipendija za akademsku 2023. / 24. godinu

Objavljen natječaj za dodjelu stipendija za akademsku 2023. / 24. godinu

by | 23. studenoga 2023. 13:33 | Aktualno, Vijesti

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija i subvencija smještaja u studentske domove redovitim studentima prvoga i drugoga ciklusa visokoga obrazovanja s područja Hercegovačko-neretvanske županije za akademsku 2023. / 2024. godinu.

Kandidat je obvezan prijaviti se putem on-line obrasca na internet stranici Ministarstva  koji, nakon popunjavanja, treba ispisati, potpisati i dostaviti, zajedno s ostalom potrebnom dokumentacijom.

Natječaj za dodjelu stipendija i subvencija smještaja u studentske domove redovitim studentima s područja Hercegovačko-neretvanske županije u akademskoj 2023. / 2024. možete pogledati na mrežnoj stranici Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a, na poveznici.

 

Tekst: Vlada HNŽ

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...