Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Trener Čapljine Damir Borovac najavljuje – Borba za opstanak do posljednjeg daha!

Trener Čapljine Damir Borovac najavljuje – Borba za opstanak do posljednjeg daha!

by | 15. siječnja 2021. 11:37 | Vijesti

   „Naša situacija nije sjajna petnaesti smo s deset bodova, međutim nema predaje, borit ćemo se za opstanak što se kaže – do posljednjeg daha. Nitko ne može jamčiti opstanak, ali nema predaje”, rezolutan je Damir Borovac – Kana, treenr federalnog prvoligaša Čapljine.

   Valja reći da je upravo trener Borovac bio i prva akvizicija Čapljine. Podsjećamo, Borovac je prvoligaša iz Bjelava vodio u tri zadnja kola jesenske polusezone, kada su osvojena četiri boda. HNK Čapljina i trener Borovac inače njezin bivši igrač i u nekoliko navrata i trener, dogovorili su se na vrijeme o nastavku suradnje. To je rezultiralo i blagovremenim početkom priprema. Podsjećamo, ljetos su Čapljinci u sezonu startali sa zakašnjenjem, što se svakako odrazilo i na rezultate.

   „Prvu proziv obavit ćemo u nedjelju, 17-og, na stadionu Bjelave u 14 sati. Tog prvog dana neće biti treninga, razgovarat ćemo o planu rada, ciljevima i obvezama”, kaže Borovac.

   Trener Borovac ističe da pojačanja nisu njegov dio posla, a sudeći prema najavama već na prvom prozivu u svlačionici bi trebalo biti i po koja prinova. 

Tekst i foto: D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...