Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Trener Čapljine Damir Borovac najavljuje – Borba za opstanak do posljednjeg daha!

Trener Čapljine Damir Borovac najavljuje – Borba za opstanak do posljednjeg daha!

by | 15. siječnja 2021. 11:37 | Vijesti

   „Naša situacija nije sjajna petnaesti smo s deset bodova, međutim nema predaje, borit ćemo se za opstanak što se kaže – do posljednjeg daha. Nitko ne može jamčiti opstanak, ali nema predaje”, rezolutan je Damir Borovac – Kana, treenr federalnog prvoligaša Čapljine.

   Valja reći da je upravo trener Borovac bio i prva akvizicija Čapljine. Podsjećamo, Borovac je prvoligaša iz Bjelava vodio u tri zadnja kola jesenske polusezone, kada su osvojena četiri boda. HNK Čapljina i trener Borovac inače njezin bivši igrač i u nekoliko navrata i trener, dogovorili su se na vrijeme o nastavku suradnje. To je rezultiralo i blagovremenim početkom priprema. Podsjećamo, ljetos su Čapljinci u sezonu startali sa zakašnjenjem, što se svakako odrazilo i na rezultate.

   „Prvu proziv obavit ćemo u nedjelju, 17-og, na stadionu Bjelave u 14 sati. Tog prvog dana neće biti treninga, razgovarat ćemo o planu rada, ciljevima i obvezama”, kaže Borovac.

   Trener Borovac ističe da pojačanja nisu njegov dio posla, a sudeći prema najavama već na prvom prozivu u svlačionici bi trebalo biti i po koja prinova. 

Tekst i foto: D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!