Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Narednih dana u BiH sunčano s dnevnom temperaturom do 35 stupnjeva

Narednih dana u BiH sunčano s dnevnom temperaturom do 35 stupnjeva

by | 6. rujna 2023. 13:15 | Aktualno, Vijesti

U Bosni i Hercegovini danas će prevladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od 24 do 29, na jugu do 32 stupnja..

U četvrtak, 7. rujna očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Bosne može biti magle. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 11 do 17, na jugu do 21, a dnevna od 24 do 30, na jugu zemlje do 32 stupnja.

U petak, 8. rujna bit će sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 11 do 17, na jugu do 22, a dnevna od 24 do 30, na jugu zemlje do 33 stupnja.

Sunčano vrijeme uz malu naoblaku očekuje se u subotu, 9.rujna. Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, na jugu do 22, a dnevna od 25 do 31, na jugu zemlje do 34 stupnja.

U nedjelju, 10. rujna sunčano. Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 22, a dnevna od 26 do 32, na jugu zemlje do 35 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Tekst/foto: FENA

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...