Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Nakon svete mise u Čeljevu održana tribina zajednice “Cenacolo”

Nakon svete mise u Čeljevu održana tribina zajednice “Cenacolo”

by | 4. lipnja 2024. 23:25 | Aktualno, Vijesti

U crkvi Presvetog Srca Isusova u Čeljevu održavaju se devetnice povodom patrona župe i proslave 50. obljetnice njenog utemeljenja.

Svaku večer misu predvodi drugi svećenik, a u utorak, 4. lipnja, sedme večeri devetnice, misno slavlje predvodio je župnik don Ivo Šutalo.

Pod svetom misom nastupio je zbor mladih iz Čeljeva.

Nakon mise održana je tribina zajednice “Cenacolo” pod nazivom “Iz tame u svjetlo”. Članovi zajednice “Cenacolo” su svjedočili kako su kroz vjeru uspjeli pronaći put iz tame ovisnosti o kocki, drogi, alkoholu i ovisnosti o društvenim mrežama. Svjedočanstva su prenijeli Mario Bagarić i njegova supruga Snežana te Petar iz Splita.

U srijedu je osma večer devetnice. Sveto misno slavlje predvodit će don Tomislav Ljuban, a pod misom će pjevati zbor “Leptiri” iz Mostara.

Foto: Martin Karačić

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...