Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Lujo Ilić, predsjednik GOŠK-a: „Ostaju trener Dudić i 80 posto igračkog kadra…“

Lujo Ilić, predsjednik GOŠK-a: „Ostaju trener Dudić i 80 posto igračkog kadra…“

by | 25. svibnja 2018. 17:08 | Vijesti

   Nakon što je GOŠK-ova skupština aklamacijom potvrdila njegov ostanak na čelu kluba, Lujo Ilić novi – stari predsjednik, premijerligaša iz Gabele, govoreći o planovima u narednom razdoblju je kazao:

   „Zahvaljujem članovima skupštine na povjerenju. Idemo pokušati napraviti još bolji rezultat. Do kraja tjedna završit ćemo posao s trenerom Feđom Dudićem, o produženju suradnje. Što se tiče igračkog kadra očekujem da će ostati 80 posto igrača“, kazao je Ilić, te naglasio:

   „Ovom prilikom posebice bih zahvalio dr. Smiljanu Vidiću, načelniku općine Čapljine, koji nam je obećao još veću podršku u narednom razdoblju. Pred nama je veliki posao – moramo još bolje ustrojiti klub, urediti parking, obnoviti krovnu konstrukciju, napraviti reflektore… Puno je posla, ali mi ćemo se kao i do sada boriti, pokušati napraviti još jači GOŠK“, kazao je predsjednik Ilić, te na primjedbu da se u diskusijama na skupštini samo ovlaš osvrtalo na odlično rezultatsko ostvarenje u prošloj sezoni, dodao:

   „Tako je to u Gabeli, ljudi su navikli na dobre rezultate GOŠK-a pa im ni ovaj uspjeh nije iznenađujući. Ja mislim da osvojimo i prvo mjesto da bi sve to bilo normalno“, zaključio je Ilić, uz opasku da su rezultatski napravili veliki klub te da će u narednom razdoblju pomjerati granice kako u rezultatskom, teko i u organizacijskom smislu.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...