Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

HKUD “Luke” u subotu gostuje u Hrvacama

HKUD “Luke” u subotu gostuje u Hrvacama

by | 16. rujna 2021. 16:26 | Vijesti

Nakon devetnaestomjesečnog pandemija zatišja bude se i čapljinska kulturno-umjetnička društva. Od Nikole Šutala predsjednika HKUD „Luke” iz Višića, doznali smo da će ovo društvo u subotu, 18-og rujna, gostovati u Hrvacama kod Sinja.

Višićani će nastupiti na manifestaciji povodom Dana općine i patrona župe Hrvace.

Za gostovanje smo pripremili naš standardni program – muški i ženski bećarac, svatovske običaje juga Hercegovine, te kola – trusu i bećarac”, kazao je u izjavi za RPČ, predsjednik Šutalo.

Sudeći prema najavama gostovanje u Hrvacama bi moglo biti uvod u nešto učestalije nastupe ovoga čapljinskog društva. Naime, poslije nastupa u Hrvacama HKUD „Luke” će 21-og rujna, sudjelovati u programu proslave zaštitnika župe sv. Mateja u Mostaru. (dmu)

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...