Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Nakon mise u Čeljevu don Ivan Filipović svjedočio o opasnostima ovisnosti kroz koju je i sam prošao

Nakon mise u Čeljevu don Ivan Filipović svjedočio o opasnostima ovisnosti kroz koju je i sam prošao

by | 2. lipnja 2024. 22:58 | Aktualno, Vijesti

U crkvi Presvetog Srca Isusova u Čeljevu, pete večeri devetnice misu je predvodio don Ivan Filipović. Pod misom je pjevao župni zbor župe Čeljevo.

Nakon mise don Filipović je održao predavanje “Moj put od ropstva do slobode” u kojem je okupljenim župljanima govorio o opasnostima ovisnosti u koju je i sam kao mladić upao. Istaknuo je kako se bez duhovnog aspekta puno teže otrgnuti raljama bilo koje vrste ovisnosti.

Podsjećamo, u župnoj crkvi u Čeljevu održavaju se devetnice povodom patrona župe i proslave 50. obljetnice njenog utemeljenja.

Svaku večer misu predvodi drugi svećenik.

Šeste večeri devetnice, u ponedjeljak 3.6., misu će predvoditi don Ivan Kordić, bivši župnik župe Čeljevo, a nastupit će župni zbor s Ledinca.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...