Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Starta drugi dio prvenstva boćara: Čapljina naslov uz tri izazivača

Starta drugi dio prvenstva boćara: Čapljina naslov uz tri izazivača

by | 31. kolovoza 2018. 16:27 | Vijesti

   Nakon ljetne stanke ovoga vikenda nastavlja se momčadski dio boćarskog prvenstva BiH. Za očekivati je zanimljivo doigravanje. Naslov brani Čapljina, a izazivači su prvoplasirani iz B skupine Ante Rozić, te drugoplasirane ekipe iz ligaškog dijela, Bura – A skupina i Široki – B skupina. U stvari nastavak momčadskog prvenstva pokazat će je li se, što i koliko radilo tijekom ljetne stanke. Praksa iz ranijih sezona navodila je na zaključak da su u tom razdoblju boćari prednost davali odmoru, je li to tako znati će se već uvidom u rezultate prvih utakmica.

   Za favorite slove branitelj naslova Čapljina i Ante Rozić, što ne znači da Široki, a posebice Bura, ne mogu iznenaditi. Uglavnom, uoči početka doigravanja sve opcije su otvorene. Čapljina kao prvoplasirana momčad iz A skupine će u nastavak prvenstva krenuti utakmicom protiv Širokog. Shodno propozicijama da domaćini prvih utakmica budu slabije plasirane ekipe iz ligaškog dijela, prva utakmica igrat će se u Širokom Brijegu i to u nedjelju, 2-og rujna od 16 sati. Istodobno će početi i druga utakmica između Bure, drugoplasirana iz A skupine i mostarskog Ante Rozić, prvoplasirani iz B skupine.

   U ligi za opstanak Dračevo koje je bilo četvrto nakon ligaškog dijela prvenstva, u A skupini, igrat će protiv petoplasiranog iz B skupine, Rastoka. Prva utakmica Rastok – Dračevo, igrat će se također u nedjelju, u Prologu kod Ljubuškog. Uzvrati su za tjedan dana, a dalje ide ekipa s boljim učinkom. Međutim, u slučaju jednakog broja poena, pobjednik će odlučiti dvobojima po dva izbijača i valjača, shodno pravilima Kupa boćarskih prvaka.

 

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...