banerRC212

Petak, 26 Veljača 2021

Lovci pozor: Lovna sezona u čapljinskom lovištu završena 21. veljače!

   Iz Lovačkog društva "Galeb" Čpljina podsjećaju članstvo: Sa nedjeljom 21-og veljače, završena je lovna sezona pogonom na divlju svinju, zatim šljuku i divlju patku. Samim time završena je i lovna sezona 2020/2021. Prema tome, poštovani lovci, nedjelja 28-og veljče je prema kalendaru lova, Lovačkog društva "Galeb" Čapljina, nelovni dan!  (dmu)

Natjecanje mladih tenisačica: Karla Bakalar druga na otvorenom prvenstvu Banje Luke

   Karla Bakalar mlada čapljinska tenisačica osvojila je drugo mjesto na Otvorenom prvenstvu Banjaluke koje je igrano u sklopu Otvorenog prvenstva Republike Srpske. Finale je izgubila od Lane Petković iz Doboja 1:2. Kako smo doznali od Andrije Jovanovića, njezinog trenera bio je to maratonski meč koji je trajao 3,45 sati. Po setovima bilo je 5:7, 6:3 i 2:6. Priliku za pobjedu Čapljinka je propustila u prvom setu u kojem je vodila s 5:2, a na kraju izgubila 5:7. Podsjećamo, Karla Bakalar je od Petkovićeve poražena i nedavno u finalu Otvorenog zimskog prvenstva BiH, koje je održano u Sarajevu.

   Čapljinska trenerska nada nakon što je u prvom kolu bila slobodna, u naredna dva kola bila je i više nego uvjerljiva. U drugom kolu savladala je Žanu Kunosić 2:0, po setovima 6:0 i 6:0, u trećem je bila bolja od Nejle Helac također 2:0 i po setovima dva puta po 6:0. U polufinalu bakalar je nadigrala Nejlu Selimanović 2:0 po setovima 6:1 i 6:2. Inače, ove sezone Karla Bakalar se natječe u konkurenciji do 14 godina.

   „Strahovali smo kako će se na nju odraziti pandemija korona virusa”, ističe njezin trener Andrija Jovanović, te dodaje:

   „Dobro je ona radila, ali nije imala sparing partnerice, pa smo se zbog toga pribojavali. Posle ova dva turnira, mogu reći da smo razdoblje lockdowna i samo jednog odigranog turnira u prošloj godini, uspješno prevladali.

D. Musa

 

  • Objavljeno u Sport
Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!