Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

NAJAVA INFO DANA za zakup Adventskih kućica

NAJAVA INFO DANA za zakup Adventskih kućica

by | 10. studenoga 2023. 15:27 | Aktualno, Vijesti

U Čapljinu i ove godine stiže prava božićna bajka, i to u okviru Adventa u Čapljini, koji se tradicionalno održava u našem gradu.

Advent u Čapljini će ove godine biti održan od 15. do 23. prosinca 2023. godine, te od 27. do 29. prosinca 2023. Godine, na Trgu kralja Tomislava.

Javni poziv za zakup adventskih kućica na kojima će se vršiti ugostiteljske usluge je u tijeku, te rok za predaju ponuda zainteresiranih istječe 15. studenog 2023. bgodine.

Svi zainteresirani dodatne informacije mogu dobiti 13. studenog 2023. godine od 12:00h do 13:00h u Salonu za sastanke u Gradskoj upravi Čapljina.

Tekst/Foto: capljina.ba

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...