Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U finalu stolačkog ilindanskog turnira Mostarci i Trebinjci

U finalu stolačkog ilindanskog turnira Mostarci i Trebinjci

by | 17. srpnja 2018. 16:35 | Vijesti

   U finalu velikog Ilindanskog turnira u Stocu igrat će momčadi Fucal Zrinjski/HVIDR-a Mostar i Bemix (Trebinje) Finale će se igrati u srijedu, 18-og srpnja, s početkom od 22 sata. U susretu za treće mjesto od 20,30 minuta, sastati će se ekipe Vidovo Polje i Tange lange (Dubrovnik).

    Polufinale turnira u Stocu, donijelo je zanimljiv i atraktivan nogomet, rezultati, Vidovo Polje . Bemix (Trebinje) 3:5, poslije velike nogometne borbe, a slično je bilo i u drugom susretu, Fucal Zrinjski/HVIDR-a Mostar – Tange Lange (Dubrovnik) 5:3. Dakle, u dvoje polufinalne utakmice mreže su se tresle čak šesnaest puta.

    Program završene večeri Ilindanskog turnira u Stocu, počet će utakmicom za treće mjesto omladinskog dijela turnira, a s početkom u 19,30 minuta igrat će Stolac i Staklorad (Mostar). Finale omladinskog dijela programa, bit će između dvije seniorske utakmice, a s početkom u 21,15 minuta igrat će Škola nogometa “Limači” Čapljina i Rotimlja 08.

    Podsjećamo, nagradni fond Ilindanskog turnira u Stocu je 10.000 maraka, od čega će pobjedniku pripasti 7.000 KM.

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...