Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Nagradna igra za ulaznice za 11. Jaz Fest

Nagradna igra za ulaznice za 11. Jaz Fest

by | 26. kolovoza 2020. 14:28 | Vijesti

U četvrtak, 27. kolovoza, u programu Radiopostaje Čapljina bit će nagradna igra u kojoj ćemo dijeliti ulaznice za 11. Jaz fest. Nagradna igra počinje u 11h.

Na 11. Jaz festu nastupat će Psihomodo pop, Elliot i Vinko Ćemeraš i Talvi Tuuli.

Psihomodo Pop je grupa nastala 1983. godine nakon raspada kultne punk rock grupe Klinska Pomora iz koje dolazi pjevač Davor Gobac i pridružuju se kultnoj underground grupi Neron koja nakon Gobčevog dolaska mijenja ime u Psihomodo Pop.Svoj glazbeni izričaj grade na čvrstim post punk rock temeljima.

Elliot je dvojac iz Mostara nastao u veljači 2019. godine.Kroz njihovu muziku se provlače motivi ljubavi, duhovnosti i misticizma uokvirene modernom produkcijom, ali i tradicionalnim elementima balkanske kulture.

Vinko Ćemeraš je nakon pobjede u glazbenom show-u The Voice nastavio s grupom Talvi Tuuli koja je nastala nakon raspada čapljinske grupe Anarhiv, uz novog basistu Jakova Ramničera.

Ovaj festival mainstream i alternativne glazbe, zbog pandemije koronavirusa, bit će održan uz posebne uvjete poštivajući sve epidemiološke mjere.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...