Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Na uočnicu blagdana Presvetog Srca Isusova u Čeljevu misu predvodio don Marin Krešić

Na uočnicu blagdana Presvetog Srca Isusova u Čeljevu misu predvodio don Marin Krešić

by | 6. lipnja 2024. 21:58 | Aktualno, Vijesti

Misu na uočnicu blagdana Presvetog Srca Isusova u župnoj crkvi u Čeljevu predvodio je don Marin Krešić, župnik župe Aladinići.

U crkvi Presvetog Srca Isusova u Čeljevu održavale su se devetnice povodom patrona župe i proslave 50. obljetnice njenog utemeljenja.

Svake večeri misu je predvodio drugi svećenik. Don Krešić je zahvalio župniku don Ivi Šutalu na pozivu, a u propovijedi je istaknuo da Srce Isusovo kuca za nas, te da se u svemu možemo uteći Srcu Isusovu. Kao i ostali svećenici koji su tijekom devetnice vodili misna slavlja, i don Krešić je dobio prigodan poklon – bocu vina, šalicu i krunicu. Na kraju mise brojnoj djeci i roditeljima udijeljen je blagoslov. Sva djeca koja su sudjelovala u misnom slavlju pridružila su se u pjesmi župnom dječjem zboru “Malo srce”. Nakon mise djeca su se počastila bananicama.

U petak, 7. lipnja je glavna svetkovina – blagdan Presvetog Srca Isusova. Svečano misno slavlje u župnoj crkvi u Čeljevu, s početkom u 18:00 sati predvodit će mons. Petar Palić, biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko – mrkanski. U 17:00 sati je s ispovijed.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...