Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Sarajlije ekipni pobjednici, a Sarajlija iz Ljubljane najbolji ‘tricaš’

Sarajlije ekipni pobjednici, a Sarajlija iz Ljubljane najbolji ‘tricaš’

by | 11. lipnja 2018. 17:04 | Vijesti

   Na Športskom centru u Čapljini održan je šesti po redu turnir ulične košarke, streetball challenge. Pobjednik je ekipa 3X iz Sarajeva, koja je u finalu nadigrala G-unit iz Bara u Crnoj Gori 17:15. Na polovici utakmice Barani su imali vodstvo 11:5, ali su završnici popustili što je ekipa 3X iskoristila i košem nekoliko sekundi prije kraja, stigla do trijumfa.

    U gađanju trica natjecalo se osam igrača među kojima četvorica Čapljinaca – Leo Krmek, Ivan Bošnjak, Aco Puhalo i Drago Alilović. Ostao je dojam da su domaći mogli i bolje proći da nisu kod izvođenja ukupno pet udaraca s različitih pozicija bili brzopleti. Pobijedio je Mirza Sarajlija. Slovenac iz Ljubljane, koji je u „pripetavanju“ bio bolji od Maria Palameta.

    Litvanci su bili šampioni u zakucavanju. Ostali igrači kada su vidjeli kako to rade Litvanci, izgubili su volju za nadmetanje, pa su tako na megdan izišli samo gosti iz daleke Litve – Richards Žutgurs i Roberts Žubulis. Na kraju je pobijedio Žutgurs, koji je završno zakucavanje izveo skokom preko šest mladića. Nastup Litvanaca bio prava atrakcija. Turnir ulične košarke jedan je od športskih sadržaja manifestacije “Lipanjske zore”.

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...