Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Na mostu Počitelj saniran dio nedostataka

Na mostu Počitelj saniran dio nedostataka

by | 7. veljače 2024. 14:04 | Aktualno, Vijesti

Na mostu Počitelj završeno je otklanjanje nedostataka polja 4, a uskoro će se nastaviti s otklanjanjem nedostataka i na preostalim zahvaćenim dijelovima rasponske konstrukcije.
Time se most vraća u projektirano stanje, što znači da će imati istu nosivost, uporabljivost i trajnost kao što je predviđeno glavnim projektom.
Paralelno s radovima otklanjanja nedostataka, rade se i pripreme za postavljanje ograda, prijelaznih naprava, te pripreme za izvođenje preostalih završnih radova.
Prema predviđenoj dinamici, ovi radovi bi trebali biti završeni kroz svega par mjeseci, a kompletan most do početka ljetne sezone.
foto: FB: Autoceste FBiH

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...