Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Trojica Čapljinaca na mostarskom polumaratonu

Trojica Čapljinaca na mostarskom polumaratonu

by | 22. ožujka 2021. 16:07 | Vijesti

Na mostarskom polumaratonu, poznatom i po nazivu „Polumaraton mostova“, nastupila su trojica Čapljinaca. Najbolji plasman, 39-to mjesto ostvario je Ersan Bijedić koji je stazu od 21,097 kilometara istrčao za 1:26:28. Boksač Petar Mrvalj u cilj je stigao 55-ti 1:30:28, dok je predstavnik čeljevske Neretve – Marko Jovanović, u cilj ušao kal 340-ti.

U muškoj konkurenciji pobijedio je Ognjen Stojanović iz Srbije s rezultatom 1:08:25, dok je u ženskoj konkurenciji slavila hrvatska trkačica Ana Štefulj s rezultatom 1:15:14. Na stazi za humanitarnu utrku dužine četiri kilometra u ženskoj konkurenciji pobijedila je Lucija Kimami s vremenom 15,02 minuta, dok je u muškoj konkurenciji stazu prvu istrčao Emir Hastor 13,30 minuta.

Mostarski polumaraton potukao je rekorde kada je u pitanju broj sudionika, sudjelovalo je 667 finišera, dok su se na stazi humanitarne utrke okušala 463 sudionika. (dmu)

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...