Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Na mostarski aerodrom sletio prvi zrakoplov kompanije SkyAlps

Na mostarski aerodrom sletio prvi zrakoplov kompanije SkyAlps

by | 3. svibnja 2024. 9:58 | Aktualno, Vijesti

Iz Zračne luke Mostar objavili su da su u utorak krenuli prvi letovi sa zrakoplovnom kompanijom SkyAlps.

“Kao što smo najavili, Sky Alps će sada povezivati našu predivnu regiju s veoma atraktivnim destinacijama – Münchenom, Veronom, Barijem i Rimom”, piše na službenoj internetskoj stranici mostarskog aerodroma.

Kako kažu, letovi će se održavati dva puta tjedno, a karte su dostupne za kupnju na službenoj stranici kompanije Sky Alps ili u uredu turističke agencije G-Tour.

Iz Sky Alpsa su također objavili da će počevši od 2. svibnja izravnim letovima povezivati Rim i Mostar te da se s tom kompanijom može letjeti iz Rima u Mostar dva puta tjedno.

Napisali su i da su cijene već od 89 eura po osobi i letu.

Tekst/foto: FENA

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...