Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Na Ljubuški Outdoor Festival stižu Opća opasnost i Crvena jabuka

Na Ljubuški Outdoor Festival stižu Opća opasnost i Crvena jabuka

by | 4. ožujka 2024. 12:53 | Aktualno, Vijesti

U okviru ovogodišnjeg, četvrtog Ljubuški Outdoor Festivala koji će se održati od 23. do 26. svibnja, bit će organizirana i dva koncertna pop-rock spektakla. Naime, 24. svibnja nastupit će Opća Opasnost, a 25. svibnja Crvena jabuka.

Koncerti su besplatni za sve posjetitelje, a održat će se u večernjim satima na platou iznad Kravice, najavili su organizatori.

Inače, Ljubuški Outdoor Festival i ove će godine okupiti ljubitelje sporta i zdravog načina življenja, kao i mnoge sportske rekreativce koji će se natjecati u više disciplina i duž jedinstvenih natjecateljskih ruta koje povezuju kulturno-povijesnu baštinu, prirodnu ljepotu ovog kraja i spomenike kulture.

Sve novosti i informacije o natjecateljskom i zabavnom dijelu programa zainteresirani mogu potražiti na službenoj internetskoj stranici festivala.

Tekst/foto: Fena

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...