Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Vikend u Čapljini u znaku tekwondoa i boćanja

Vikend u Čapljini u znaku tekwondoa i boćanja

by | 20. travnja 2018. 17:43 | Vijesti

   Tekwondo klub Čapljina u subotu će biti organizator federalnog prvenstva i Kupa Čapljine, u tekwondou. Kako smo doznali od Željka Vege predsjednika kluba i trenera, prijavljeno je čak 370 natjecatelja, među kojima će se naći i tridesetak mladih Čapljinaca. Natjecanje će početi u devet sati ujutro, a za očekivati je da će potrajati sve do 9 sati navečer.

   Svečanost otvaranja najavljena je za 15 sati, a poslije nje slijede finalne borbe. Za ljubitelje športa obavijest – ulaz je slobodan.

………………………………………..

   Nogometno prvenstvo BiH nastavlja se šestim kolom u Ligi za opstanak i u Ligi za prvaka. GOŠK iz Gabele gostuje u Tuzli. Utakmica Sloboda – GOŠK igrat će se u nedjelju, na stadionu u Tušnju, a počet će u 17 sati.

   U Ligi za opstanak dvije utakmice će se igrati u subotu, a sastati će se u Vitezu, Vitez i Mladost, te u Zenici, Čelik i Borac (Bajna Luka)

   Liga za prvaka, u šestom kolu igrat će Radnik – Zrinjski, Krupa – Željezničar i Sarajevo – Široki Brijeg.

…………………………………………

   Čapljinski boćarski klubovi u drugom kolu bit će domaćini. Čapljina će na boćalištu uz Dom umirovljenika, ugostiti nepredvidivu posušku Buru, dok će u Dračevu gostovati nekad moćne Grude. Obje utakmice igrat će se u nedjelju, susret u Dračevu počet će u 14, a u Čapljini u 16 sati.

   B skupina u drugom kolu igrat će u Neumu, Neum – Rastok (Ljubuški), te u Grudama, Ante Rozić i Napredak Willa, slobodan je Široki.

…………………………..

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...