Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

AUDIO: Na akciji DDK u Čapljini prikupljeno 35 doza krvi

AUDIO: Na akciji DDK u Čapljini prikupljeno 35 doza krvi

by | 11. travnja 2024. 13:13 | Aktualno, Vijesti

U Srednjoj školi Čapljina održana je druga ovogodišnja akcija DDK, koju organizira Crveni križ Čapljina u suradnji s odjelom za transfuziologiju SKB Mostar. Akciji je pristupila 41 osoba, a 35 osoba uspješno je darovalo krv. 

Organizatori zahvaljuju svim darivateljima koji su se odazvali akciji, volonterima koji su dali svoj doprinos i Gradskoj upravi koja je sponzor svih akcija darivanja krvi.

U tonskom zapisu poslušajte što su o ovoj akciji kazali  dr. Ana Kvesić Pehar iz Centra za transfuziju, Mija Grgić, ispred Crvenog križa grada Čapljine, te darivatelji Ivica Blažević, Zorka Puljić i Marko Katić.

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...