Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Muškarac iz Šurmanaca poginuo pri slijetanju automobilom u Neretvu

Muškarac iz Šurmanaca poginuo pri slijetanju automobilom u Neretvu

by | 26. prosinca 2023. 9:53 | Aktualno, Vijesti

Na poziv predstavnika mještana iz sela Šurmanci, općina Čapljina, u ponedjeljak večer HGSS čapljina dobio je dojavu o nestanku D.J. (1980.) iz Šurmanaca.

Nestali je posljednji put viđen 24.12. u večernjim satima i od tada mu se gubi svaki trag. Nedugo nakon dojave uočeno je vozilo u rijeci Neretvi, blizu mjesta prebivališta nestalog.

Članovi gorske službe spašavanja Čapljina izlaze na teren, zajedno sa kolegama iz ISS Mostar, prilaze do vozila potopljenog u vodi i uočavaju tijelo.

Nakon toga se pristupilo izvlačenju tijela i vozila čime je završena potraga.

Ovim putem obitelji izražavamo iskrenu sućut.

Izvor: HGSS Čapljina

 

Što se tiče ostalih događaja na području grada Čapljine, bagdani su protekli u miru, te nije bilo intervencija čapljinskih vatrogasaca – kazali su iz Operativnog centra civilne zaštite Čapljina.

 

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...