Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

MUP HNŽ: Desetak osoba palicama i bakljama nasrnulo na četiri mladića

MUP HNŽ: Desetak osoba palicama i bakljama nasrnulo na četiri mladića

by | 8. travnja 2024. 11:15 | Aktualno, Vijesti

Grupa od desetak osoba sinoć je kod Stoca bejzbol palicama i bakljama napala četiri mladića.

Iz MUP-a HNŽ-a navode da je noćas, oko 00.10 sati, M.A. (2004.) iz Poplašića- Stolac prijavio da je upravljao vozilom marke Mercedes magistralnom cestom iz Mostara prema Stocu, kada je u mjestu Masline došlo do udara u zadnji dio njegovog vozila od strane vozila VW Golf V.

– Uslijed udara njegovo vozilo je stjerano s ceste pred bivši dom. Iza Golfa stala su još dva vozila, vozilo marke BMW i VW Passat iz kojih je izišla grupa od oko 10 osoba, maskirani i s bejzbol palicama.

Dodaje se da su palicama lupali po njegovom vozilu, bacali baklje te nasrnuli na osobe koje su se skupa s njim nalazile u vozilu, nakon čega su ih palicama udarali po čitavom tijelu.

– Nakon toga su se vozilima udaljili u nepoznatom smjeru. Zajedno s prijaviteljem u vozilu su se nalazili E.G. (2003.) iz Stoca, D.B. (2002.) iz Gorice-Stolac i F.B. (2006.) iz Gorice-Stolac. Sva četvorica su zadobila ozljede neutvrđenog stupnja, te im je ukazana pomoć u DZ Stolac, nakon čega je D.B. upućen na CUM Mostar, dok su E.G., M.A, i F.B. upućeni u RMC dr. Safet Mujić Mostar.

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...