Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Mostarski lutkari u petak i subotu izvode predstavu ‘Utopija’

Mostarski lutkari u petak i subotu izvode predstavu ‘Utopija’

by | 2. svibnja 2024. 12:13 | Aktualno, Vijesti

U sklopu Mostarskog proljeća 2024. – 26. Dana Matice hrvatske, Lutkarsko kazalište Mostar izvest će na svojim daskama predstavu Utopija, čiji tekst i režiju potpisuje Vanja Jovanović.

Kako je najavljeno, predstava će biti odigrana u termina, i to u petak, 3. svibnja, u 18 sati te u subotu, 4. svibnja, u 11 sati.

U predstavi igraju: Marta Haubrich, Tibor Oreč, Ivan Nevjestić i Anela Planinić Škutor. Za vizualni identitet zadužen je Mario Tomašević, za glazbu Marin Živković, dok je asistentica dramaturgije Hana Kunić.

Ulaz na obje izvedbe je slobodan, a namijenjena je nešto starijim mališanima (10 plus), ali, kako navode iz Lutkarskog kazališta, i odraslima.

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...