Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Mostarski aerodrom objavio cijene karata za Munchen, Veronu i Rim

Mostarski aerodrom objavio cijene karata za Munchen, Veronu i Rim

by | 5. veljače 2024. 13:54 | Vijesti

Zračna luka Mostar izvijestila je da su karte za München, Rim i Veronu službeno dostupne za rezervacije te da se uskoro može očekivati i četvrta destinacija.

Za München cijena karte kreće se od 129 eura u jednom smjeru, Rim od 89 eura za jedan smjer te Veronu već od 79 eura također u jednom smjeru.

Svi detalje o dostupnosti karata mogu se pronaći na službenoj stranici zrakoplovne kompanije SkyAlps, kažu iz mostarskog aerodroma.

Podsjećamo, u petak je mostarskoj Gradskoj vijećnici potpisan i ugovor između Grada Mostara, kompanije Air Serbia i Zračne luke Mostar.

Prvi let na relaciji Mostar – Beograd bit će 15. travnja, uoči Međunarodnog sajma gospodarstva, karte su u prodaji, a početna cijena je 56 eura po smjeru, odnosno od 104 eura za povratno putovanje u ekonomskoj klasi.

(FENA)

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...