Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Košarkaški turnir: Čapljinci bolji od Dubrovčana

Košarkaški turnir: Čapljinci bolji od Dubrovčana

by | 14. siječnja 2020. 16:14 | Vijesti

   Mladi košarkaški Čapljine pobjednici su košarkaškog turnira u Čapljini. U finalu mladi Čapljinci nadigrali su vršnjake iz Dubrovnika 32:26. U susretu za treće mjesto Brotnjo iz Čitluka bilo je bolje od Gruda 27:24. Tako je konačni poredak turnira polaznika škole košarke, sljedeći, 1. Čapljina, 2. Dubrovnik, 3. Brotnjo, 4. Grude. Pehare i medalje za ekipe, te pojedinačna priznanja uručili su Branislav Radak kapetan HKK Čapljina, Boris Džidić, trener i Mario Jerkić, sportski direktor kluba.

   „Jako smo zadovoljni kako je turnir protekao. Bilo je to natjecanje za djecu koja nemaju puno utakmica, posebice 2009. godište. Još jednom se pokazalo da je ovo regija s košarkaškim potencijalom samo treba raditi. Naravno, igra je samo jedan segment ovakvih turnira, drugi je druženje mladih, pa su na koncu ukupnim dojmom zadovoljna bila djeca, kao i njihovi roditelji koji su prtili natjecanje”, naglasio je Mario Jerkić, sportski direktor HKK Čapljina.

   Turnir polaznika škole košarke, dječaka rođenih 2008. i 2009. godište, održan je u organizaciji HKK Čapljina u Balon dvorani u Čapljini.

{gallery}2020/200114kosrka{/gallery}

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...