Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Na 30. memorijalu „Andrija Anković“ sudjelovt će branitelj trofeja Sutjeska, Zrinjski, Neretva i GOŠK

Na 30. memorijalu „Andrija Anković“ sudjelovt će branitelj trofeja Sutjeska, Zrinjski, Neretva i GOŠK

by | 23. prosinca 2019. 11:47 | Vijesti

   Mjesec dana prije 30-og izdanja nogometnog Memorijala Andrije Ankovića u Gabeli riješene su sve dvojbe oko sudionika. Na turniru će nastupiti pobjednik 29-og izdanja Sutjeska iz Nikšića, inače prvak Crne Gore, Zrinjski iz Mostara, Neretva iz Metkovića i domaćin GOŠK. Inače, Sutjeska je osvojila dva zadnja turnira 2018-te i 2019-te godine, te se tako upisala u rijetke momčadi kojima je pošlo za nogom, obraniti trofej u Gabeli..

   „Mi smo ponosni na međunarodni Memorijal „Andrije Ankovića“ , jer ovakav turnir ne organizira nitko ne samo u Bosni i Hercegovini, nego ni u ovom dijelu Europe. Na redu je njegovo 30-to jubilarno izdanje, na što smo također ponosni. Trideseti turnir će se igrati u subotu i nedjelju 25. i 26. siječnja 2020. godine. Mislim da će i ovogodišnji turnir gledano na regionalnu razinu, biti jak. Sutjeska je aktualni prvak Crne Gore, trenutačno je druga na ljestvici iza Budućnosti, Zrinjski je jedan od vodećih klubova u BiH, a Neretva iz Metkovića je naš sportski prijatelj. Metkovčani su kao i GOŠK, jednom bili pobjednici turnira“, ističe Andrija Jurković predsjednik kluba te na opasku da su pri odabiru sudionika bili očito pragmatični, kako u pogledu troškova, tako i posjeta:

   „Svakako da nastup Zrinjskog i Neretve jamče dolazak jednog broja navijača iz Mostara i Metkovića, što nas i raduje. Naravno da smo vodili računa i o troškovima, u GOŠK-u je to uvijek bio jedan od prioriteta“, konstatira direktor Jurković.

   Dakle, po završetku sezone u GOŠK-u nisu sjedili skrštenih ruku. Očito su na vrijeme osigurali pristanak navedenih klubova, a direktor Jurković naglašava da je posla puno, pa će poodmakle pripreme za 30-ti memorijal jenjati samo tijekom predstojećih blagdana, a onda se ponovo zahuktati. Po tradiciji uz Memorijal u Gabeli, održat će se i GOŠK-ova plavo-bijela noć, tako da će marni članovi uprave i simpatizeri kluba u narednih mjesec dana imati pune ruke posla.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!