Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Mirko Lah i Dom „Betanija“ imaju najljepšu okućnicu i vrt u Čapljini

Mirko Lah i Dom „Betanija“ imaju najljepšu okućnicu i vrt u Čapljini

by | 2. lipnja 2023. 16:11 | Aktualno, Audio, Vijesti

U okviru manifestacije „Kultura i cvijeće“ Turistička organizacija Čapljinka je organizirala, već tradicionalni, izbor najljepše uređenog balkona, okućnice i parka javne ustanove u našem gradu za 2023.godinu.

Tituli „Cvijet Hercegovine“, koju nosi naš grad, doprinosimo svi svojim odgovornim ponašanjem i cjelogodišnjim trudom i radom oko uređenja svojih balkona, kuća, okućnica i parkova. Ovom manifestacijom odaje se svojevrsno priznanje za kulturu življenja. Pravo sudjelovanja imali su svi žitelji Čapljine koji su poslali 5 fotografija balkona, okućnice ili parka javne ustanove, prema pravilima javnog poziva. Fotografije su objavljene na facebook profilu Turističke organizacije Čapljinka, a titula najljepših je otišla onim prijaviteljima koji su do kraja mjeseca svibnja sakupili najviše lajkova.Kriteriji za odabir su bili uređenje, održavanje i čistoća, kreativnost i originalnost. Ove godine dodijeljena je 1 diploma i poklon bon za najljepši park i 1 diploma i poklon bon za najljepšu okućnicu našeg grada.

Park javne ustanove s najviše lajkova prijavili su iz Doma za stare i iznemogle „Betanija“, a sponzor nagrade je Poljoprivredna ljekarna „Habitus“doo Čapljina. Okućnicu s najviše lajkova prijavio je Mirko Lah iz Trebižata, a sponzor nagrade je „Dušica“doo Čapljina.

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...