Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Ministarstvo vanjske trgovine dodjeljuje 600.000 KM za podršku sajamskim i drugim manifestacijama

Ministarstvo vanjske trgovine dodjeljuje 600.000 KM za podršku sajamskim i drugim manifestacijama

by | 11. kolovoza 2023. 19:30 | Aktualno, Vijesti

Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine objavilo je na svojoj internet stranici javni poziv za dodjelu grant sredstava za podršku sajamskim i drugim manifestacijama i aktivnostima u zemlji za 2023. godinu.

Ukupan iznos sredstava namijenjenih za podršku navedenim manifestacijama je 600.000 KM, a najmanji novčani iznos koji je moguće dodijeliti organizatorima iz grant sredstava je 3.000 KM.

Pravo na dodjelu grant sredstava imaju organizatori sajamskih i drugih manifestacija i aktivnosti na zemlji koje su održane u tijeku fiskalne godine ili na čijim su pripremnim aktivnostima i planiranju poduzete aktivnosti organizatora tijekom fiskalne godine.

Svaka prijava na javni poziv treba da sadrži popunjene obrasce koji se preuzimaju s internet stranice Minstarstva www.mvteo.gov.ba , i obaveznu dokumentaciju koja je navedena u pozivu.

Javni poziv ostaje otvoren 15 dana nakon objavljivanja u dnevnim listovima i internet stranici Ministarstva.

Tekst/foto: FENA

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...