Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Boćari Čapljine u finalu kupa

Boćari Čapljine u finalu kupa

by | 25. svibnja 2018. 17:21 | Vijesti

   S promjenjivim uspjehom nastupili su boćari klubova iz čapljinske općine u polufinalu kupa. Boćari Čapljine, probili su se u finale, dok su se boćari Dračeva oprostili od daljeg natjecanja. Poslije velike i neizvjesne borbe Čapljina je u Sarajevu nadigrala Napredak Willu 5:4, dok je Dračevo u Grudama, poraženo od Ante Rozića 2:7. Prema tome u finalu boćarskog kupa na koncu boćarske sezone igrat će Čapljina i Ante Rozić.

……………………………………………

   Ligaški dio boćarskog prvenstva u A skupini u kojoj su se natjecala oba čapljinska kluba je završen, dok se natjecanje u B skupini u kojoj je pet klubova nastavlja. Tako će se u sedmom kolu sastati u Prologu kod Ljubuškog, Rastok i Neum, a u Sarajevu, Napredak Willa i Ante Rozić, slobodan je Široki.

……………………………………….

   Na 6-om po redu Word Hallelujah Cup’, te 1. Otvorenom paraolimpijskom prvenstvu Hrvatske, nastupiti će i članovi Tekwondo kluba Čapljina. Turnir za koji je prijavljeno čak 840 sudionika, organizira Tekwondo klub Karlovac, a održat će se u subotu, 26-og svibnja.

Boje Čapljine branit će tri sportašice koje će se natjecati u formama. To su kadetkinje – Dora Đurašković i Viktorija Kalfić, te juniorka Katarina Jovanović.

…………………………………………

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!