Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Boćari Čapljine u finalu kupa

Boćari Čapljine u finalu kupa

by | 25. svibnja 2018. 17:21 | Vijesti

   S promjenjivim uspjehom nastupili su boćari klubova iz čapljinske općine u polufinalu kupa. Boćari Čapljine, probili su se u finale, dok su se boćari Dračeva oprostili od daljeg natjecanja. Poslije velike i neizvjesne borbe Čapljina je u Sarajevu nadigrala Napredak Willu 5:4, dok je Dračevo u Grudama, poraženo od Ante Rozića 2:7. Prema tome u finalu boćarskog kupa na koncu boćarske sezone igrat će Čapljina i Ante Rozić.

……………………………………………

   Ligaški dio boćarskog prvenstva u A skupini u kojoj su se natjecala oba čapljinska kluba je završen, dok se natjecanje u B skupini u kojoj je pet klubova nastavlja. Tako će se u sedmom kolu sastati u Prologu kod Ljubuškog, Rastok i Neum, a u Sarajevu, Napredak Willa i Ante Rozić, slobodan je Široki.

……………………………………….

   Na 6-om po redu Word Hallelujah Cup’, te 1. Otvorenom paraolimpijskom prvenstvu Hrvatske, nastupiti će i članovi Tekwondo kluba Čapljina. Turnir za koji je prijavljeno čak 840 sudionika, organizira Tekwondo klub Karlovac, a održat će se u subotu, 26-og svibnja.

Boje Čapljine branit će tri sportašice koje će se natjecati u formama. To su kadetkinje – Dora Đurašković i Viktorija Kalfić, te juniorka Katarina Jovanović.

…………………………………………

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...