Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Migraniti ponovno u Čapljini izvršili kazneno djelo

Migraniti ponovno u Čapljini izvršili kazneno djelo

by | 4. ožujka 2019. 16:12 | Vijesti

Policijski službenici PU Čapljina u noći s nedjelje na ponedjeljak su u 1.40 sati lišili slobode pet stranih državljana (migranata) inicijala A.M. (1991.) iz Alžira, T.A. (1986.) iz Sirije, J.M. (2001.) iz Sirije, S.M. (2001.) iz Libije i H.S. (2001.) iz Sirije, zbog osnovane sumnje da su počinili više kaznenih djela na području Čapljine.
Osumnjičeni su iza ponoći izvršili razbojstvo u ugostiteljskom objektu brze hrane u Čapljini, te od su od radnice otuđili određenu količinu novca, a oko 1,10 sati, u Ulici braće Radić u Čapljini, otuđili su putničko motorno vozilo marke “Mercedes”, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.
Osumnjičeni su locirani i uz primjenu sredstava prinude, lišeni slobode. Policijski službenici PU Čapljina morali su uporabiti silu jer su migranti, kako je priopćeno, pružali aktivni fizički otpor, pa je tom prilikom jedan policijski službenik zadobio ozlijede zbog čega je hospitaliziran u Domu zdravlja Čapljina.

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...