Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Migraniti ponovno u Čapljini izvršili kazneno djelo

Migraniti ponovno u Čapljini izvršili kazneno djelo

by | 4. ožujka 2019. 16:12 | Vijesti

Policijski službenici PU Čapljina u noći s nedjelje na ponedjeljak su u 1.40 sati lišili slobode pet stranih državljana (migranata) inicijala A.M. (1991.) iz Alžira, T.A. (1986.) iz Sirije, J.M. (2001.) iz Sirije, S.M. (2001.) iz Libije i H.S. (2001.) iz Sirije, zbog osnovane sumnje da su počinili više kaznenih djela na području Čapljine.
Osumnjičeni su iza ponoći izvršili razbojstvo u ugostiteljskom objektu brze hrane u Čapljini, te od su od radnice otuđili određenu količinu novca, a oko 1,10 sati, u Ulici braće Radić u Čapljini, otuđili su putničko motorno vozilo marke “Mercedes”, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.
Osumnjičeni su locirani i uz primjenu sredstava prinude, lišeni slobode. Policijski službenici PU Čapljina morali su uporabiti silu jer su migranti, kako je priopćeno, pružali aktivni fizički otpor, pa je tom prilikom jedan policijski službenik zadobio ozlijede zbog čega je hospitaliziran u Domu zdravlja Čapljina.

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...