Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Međunarodni skup oldtimer automobila u subotu u Čapljini

Međunarodni skup oldtimer automobila u subotu u Čapljini

by | 24. svibnja 2024. 11:57 | Aktualno, Vijesti

U organizaciji “OLD TIMER” kluba Mostar i grada Čapljine u subotu, 25. svibnja 2024. godine u 15:00 sati u Čapljini će se održati međunarodni skup oldtimer automobila.

Skup se organizira prvenstveno radi promocije sporta, kulture i turizma grada Čapljine kao i šire regije.

Oldtimer automobili prodefilirat će iz pravca Čitluka: ulicom hrvatskih branitelja, Ulicom Mate Bobana, Ante Starčevića, zatim Ulicom Gojka Šuška i Braće Radića sve do Robne kuće, gdje će se zaustaviti između Pošte i kružnog toka.

Ovaj međunarodni skup odltimera koji će pokazati bogatu povijest automobilske industrije iz prošlog stoljeća jedan je od najvećih u BiH. Iako je ovo često skup sport, ljubitelji oktana ipak ne odustaju od ovog hobija, te ovim putem pozivaju sve ljubitelje limenih ljubimaca da se pridruže razgledavanju u subotu u Čapljini.

Oldtimer klub Mostar također ima svoj muzej starih automobila, motocikala, bicikala i svega što se odnosi na cestovni promet koji se nalazi u Rodoču.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...