Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Međunarodni skup oldtimer automobila u Čapljini

Međunarodni skup oldtimer automobila u Čapljini

by | 16. svibnja 2023. 20:19 | Aktualno, Vijesti

U organizaciji „OLD TIMER“ kluba Mostar i grada Čapljine u subotu, 20. svibnja u 14:00 sati u Čapljini će se održati međunarodni skup oldtimer automobila. Skup se organizira prvenstveno radi promocije sporta, kulture i turizma grada Čapljine kao i šire regije.

Jedanaest različitih zemalja, sa oko 100 automobila u subotu će boraviti u Čapljina, a organizatori ističu kako je najstariji automobil čak iz 1904.godine.

Oldtimer automobili prodefilirati će iz pravca Mostara: Ulicom Gojka Šuška, Braće Radića gdje će se zaustaviti između Pošte i novog kružnog toka.

Po povratku, automobili će prodefilirati i ostalim ulicama grada. Ovaj međunarodni skup odltimera koji će pokazati bogatu povijest automobilske industrije iz prošlog stoljeća jedan je od najvećih u BiH. Iako je ovo često skup sport, ljubitelji oktana ipak ne odustaju od ovog hobija, te ovim putem pozivaju sve ljubitelje limenih ljubimaca da se pridruže razgledavanju u subotu u Čapljini.

Oldtimer klub Mostar također ima svoj muzej starih automobila, motocikala, bicikala i svega što se odnosi na cestovni promet koji se nalazi u Rodoču, a bit će otvoren za javnost u subotu i nedjelju.

Foto; Grad Čapljina

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...