Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

MCI s novčanom potporom podržao Dječji vrtić Čapljina

MCI s novčanom potporom podržao Dječji vrtić Čapljina

by | 28. lipnja 2024. 17:25 | Aktualno, Vijesti

Vodeća firma za distribuciju roba široke potrošnje u BiH, MCI podržao je dječji vrtić Čapljina s iznosom od pet tisuća maraka.

Ova donacija nije samo dokaz njihovog angažmana u podršci lokalnim ustanovama, već i primjer njihove želje da osiguraju održivost i razvoj lokalne zajednice u kojoj posluju.

Ova inicijativa odražava duboko ukorijenjeni princip MCI-a da korporativna odgovornost nije samo obveza, već prilika za stvaranje pozitivnih promjena i unaprjeđenje kvalitete života lokalnog stanovništva.

MCI nastavlja snažno kročiti putem društveno odgovornih inicijativa, postavljajući standarde u svojoj industriji i dokazujući da uspjeh tvrtke ide ruku pod ruku s pozitivnim doprinosom zajednici, naveli su iz te tvrtke.

Tekst/foto: Fena

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...