Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Stanko Mršić, trener GOŠK-a: „Kad sve zbrojim i oduzmem, sigurno da sam požalio zbog dolaska“

Stanko Mršić, trener GOŠK-a: „Kad sve zbrojim i oduzmem, sigurno da sam požalio zbog dolaska“

by | 10. svibnja 2019. 16:50 | Vijesti

   Manje-više svima je poznata pozicija GOŠK-a na tablici Premijer nogometne lige BiH. Do kraja su još tri kola, treba ih odraditi, a susret sa Stankom Mršićem slavonskim Imoćaninom, inače trenerom GOŠK-a iz Gabele, kojeg smo sreli na ulicama Čapljine počeo je pitanjem o završnici – kako odraditi preostala tri kola, u bezizglednoj situaciji?

   -Moram priznati da je vrlo nezgodna situacija, vjerojatno ćemo do kraja sezone uzeti koji bod, međutim isto tako neki drže da od toga nema neke koristi, jer klubovi koji su ispred nas, bješe nam po šest, sedam, osam, devet bodova, tako da će biti problematično. Igrači su svjesni da smo propustili jednu dobru poziciju. Solidno smo igrali, ali su nas nijanse dijelile od boljih rezultata. Pri tome moram reći da na jednoj od važnih utakmica i to na domaćem terenu, nismo imali odgovarajući sudački tretman. U svemu što nas je snašlo i sami smo griješili, ali u svakom slučaju igrači su htjeli, trudili se, ali na žalost puno primamo golova, a malo dajemo i to nas je u ovih osam kola, koliko vodim momčad koštalo. Nadam se da će ova tri kola biti uspješnija, igrači su opušteniji nego što su bili do sada, vjerujem da će dati sve od sebe. Bez obzira što sljedeću utakmicu idemo bez tri, četiri igrača koji su ozlijeđeni ili kartonirani očekujem dobru partiju, te da se konačno s gostovanja vratimo neporaženi.

   -Posljednji optimisti, kažu ima još ima nade, s obzirom da svi klubovi nisu dobili licencu, što vi kažete, treba biti bar predzadnji?

   -Trebalo bi uzeti šest, sedam bodova, sigurno da će biti vrlo teško i ako dođe do toga. Međutim, ja vjerujem da se od prilike već zna gdje će tko nastupati sljedeću sezonu i to je ono što zabrinjava. Imali smo dosta situacija gdje smo morali bolje reagirati, nije nas htio gol, a golove smo primali vrlo lako što nas je dovelo u situaciju u kojoj smo sada.

   -Vi ste došli na sve gotovo, ekipu koju niste ni selektirali, ni pripremali, jeste li požalili?

   -Sad kad zbrojim i oduzmem, sigurno da sam požalio, s obzirom da nikada nisam bio u prilici ispasti s nekim klubom, evo dogodilo se to, ako se dogodilo. Vidjet ćemo još ova tri kola što će se zbivati, ali u svakom slučaju sigurno da nisam zadovoljan. Da smo imali malo više sreće, prkosa, inata… Vidjeli ste utakmice Lige prvaka, kako igrači daju sve od sebe i na kraju daju pogotke u zadnjim sekundama. Bog ih nagradi. Možda da je desetak posto svaki igrač dao više, možda sve bilo drugačije, ostali bi u ligi već sada, ne bi pričali o sucima, napim i tuđim greškama.

   Uglavnom, Gabeljane već danas čeka težak posao utakmica protiv Zvijezde u Ugljeviku. Upravo im je Zvijezda jesenas narušila samopouzdanje kada je iz Gabele neočekivano odijela bod, je li to prilika za revanš teško je reći jer će GOŠK nastupiti vidno oslabljen bez trojice kartoniranih – Čolića, Ereiza i Đajića, a zbog ozljeda upitni su i nastupi Raguža i Kulovića.

   Tekst i foto: D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...