Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Kuharska udruga „Čapljina” i Gradski zbor GKUD „Čapljina”, priredili sadržajnu večer: S malo truda i dobre volje do zadovoljstva okružjem i humanitarnim prilozima

Kuharska udruga „Čapljina” i Gradski zbor GKUD „Čapljina”, priredili sadržajnu večer: S malo truda i dobre volje do zadovoljstva okružjem i humanitarnim prilozima

by | 18. prosinca 2019. 16:26 | Vijesti

   Manifestacija Mali Božićni sajam nastavljena je večeri druženja i zabave s donatorskim karakterom koji su priredili Kuharska udruga „Čapljina” i Gradski zbor Gradskog kulturno-umjetničkog društva „Čapljina” . Za gurmanski ugođaj na Trgu kralja Tomislava, brinuli su se upravo članovi Kuharske udruge „Čapljina” i članice Gradskog zbora.

   Od Luke Stojića, agilnog člana poduzetnog društva čapljinskih kuhar, doznali smo da je prije petnaestak dana kuharska udruga i službeno registrirana. Dakle, članovima Kuharske udruge Čapljina bio je to debitantski nastup nakon registracije. Kao i obično svojski su se trudili oko kako oni kažu teće, koja je u odnosu na uobičajene bila pogolemih dimenzija. Imali su pune ruke posla jer su se ponovo najviše tražili upravo uštipci.

   Uštipke i druge delicije – fritule, kobasice, sir, slastice, različite namaze, kuhano vino i druge napitke u različitim gastronomskim kombinacijama kreirale su i prodavale članice Gradskog zbora Čapljina. Gabrijela Primorac jedna od agilnih članica naglašava da joj je drago što je u predblagdansko vrijeme mogla dati svoj obol jednoj humanitarnoj akciji.

„   Akciju je inicirao voditelj našeg, Gradskog zbora, prof. Nino Stojić, ostalo je bilo stvar dogovora”, naglasila je Gabrijela te najavila da će Zbor pjevački nastup imati u nedjelju, 22-og prosinca.

   Sav prihod namijenjen je teško oboljelom djetetu iz Čapljine. Još jednom ističemo, na delicije se čekalo u redu. Manifestacija Mali Božićni sajam se nastavlja.

{gallery}2019/191218advent{/gallery}

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!