Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Manifestacija “Čapljina u tanjuru” održat će se 4. lipnja

Manifestacija “Čapljina u tanjuru” održat će se 4. lipnja

by | 18. svibnja 2023. 23:47 | Aktualno, Vijesti

Manifestacija “Čapljina u tanjuru – Hercegovački festival hrane i običaja” koja se trebala održati ovaj vikend u Čapljini, zbog vremenskih neprilika odgađa se na nedjelju 4. lipnja. Satnica programa ostaje prema starom rasporedu.  Posjetitelji će biti u prilici kušati autohtona jela Hercegovine, a pritom se upoznati sa načinom pripreme i recepturom. Pored svježe pripremljenih jela, moći će se kušati i unaprijed pripremljena karakteristična jela i namirnice Hercegovine.

Za istaknuti je da će svoju priliku za predstavljanje široj javnosti imati i domaći OPG proizvođači i obrtnici sa svojim vrhunskim “homemade” proizvodima.

Uvjereni smo da će svatko uspjeti pronaći ponešto za sebe. Za najmlađe posjetitelje su osigurane razne zabavne, edukativne i kreativne radionice.

Moći će se uživati u nastupima glazbenih izvođača raznih stilova, listu izvođača predvodi popularni riječki bend Let3 te domaće snage HKUD “Zora” Struge-Gorica, Vokalni sastav “Neretvani”, Matea Kapular, Sax.It.Up i DJ Kale.

Navedena manifestacija održati će se u novom terminu u nedjelju, 4. lipnja 2023. godine u Čapljini na Trgu kralja Tomislava s početkom u 18:00 sati.

Više detalja o aktivnostima i programu možete pronaći na  linku.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...